Nu har de äntligen slutat slamra i köket…

Nu har mina människor äntligen gjort kväll och slutat slamra med plåtar, byttor och slevar i köket. Matte har verkligen bakat och pysslat, 4 plåtar (ca 60) minikladdkakor blev det och två hela plåtar kärleksmums/mockarutor. Bra jobbat!

Det är bara att hoppas att det smakar imorgon och att det kommer många fikasugna människor och hälsar på katterna på Örebro Katthem, där de imorgon firar andra advent med missarna, personalen och alla som vill komma!

Julpyntat och fint är det också: Det finns glitter, grankvistar och röda julkulor överallt. Självklart är det kulor av plast, så att ingen misse skadar sig på dem, men oj vad kul det kan vara att jaga dem över golvet… Matte tvivlar på att hon får återse alla kulor efter jul, vi katter har ju en tendens att leka bort saker.

Ha en bra natt, nu ska jag sova hos mina människor!

TassKram från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu har de äntligen slutat slamra i köket…”

    1. Hihi ibland försvinner vi ju hela katter… Trots stängda låsta dörrar etc. Husse och matte hittade mig i förrådet en gång. Talar INTE om hur jag kom dit. Cat secrets! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *