Bakstund till förmån för hemlösa katter

När matte brinner för något, då fattar hon verkligen eld. I kväll var det kakbak. Nämligen minikladdchokladkakor. Och några blev lite för välgräddade…

Men de som blev bra kommer att serveras i morgon på katthemmets öppna hus!

blackcatblueeyes1

MED VISPGRÄDDE!!!!     Du kommer väl?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *