Otroligt spännande röstning och ja ja ja jam!

Jag har äntligen fått Riktiga Röster! Av sköna underbara katter och människor därute i bloggRymden som gillar min blogg! Å det är så spännande. Hela 5 röster har jag fått och ligger just nu trea i kattbloggtävlingen.

Och till Lussekatten så vet jag i alla fall att många personer SMS-röstat, det känns helt underbart! Tusen TassKramar till er alla!

(Längre ned i min blogg finns länkar till tävlingarna och mer information!)

Men nu ska jag nattsudda lite med husse och matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Otroligt spännande röstning och ja ja ja jam!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *