Tre biffiga pojkar med ränder –

inte bara på magen…. utan överallt!

merklinMerklin, en stadig bit med rejäla labbar…

mezzopotamiusMezzo, katthemmets Kung!

dotssudden1Dots Sudden, stor och snäll.

Ja, nu har Mezzo fått konKURRens om Kungadömet på KattHemmet. Två lika rejält stora stiliga kattherrar har gjort entré, Merklin och Dots Sudden. Blev det fullt slagsmål tror ni? Nej inte alls. Det här handlar om kattgentlemän som föredrar en praktisk tillvaro, alltså lämnar man varandra i fred. Faktum är, att om det bråkas i katthemsgänget, så är det oftast när någon av de rastlösa yngre katterna lekt lite för häftigt och det slår över från bus till lite batalj (Som snabbt går över). Veteranerna, som en del har haft hårda år utomhus, vet att värdera sitt lugn och sin ro. Dessutom är de så rejäla att ingen ger sig på dem. En perfekt katt att välja för adoption!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tre biffiga pojkar med ränder –”

 1. vilka sötnosar!!! jättefina bilder…från det ena till det andra..jag satte pasa på toaletten,och stängde dörren till det rummet en stund…sedan hämtade jag honom,han gosade med mig ett bra tag för att sedan gå och äta..höll ett vakande öga på honom..direkt från maten till krukan upp i den och hann presis sätta sig i den när jag rusade dit för att lyfta honom till lådan…jag hann inte i tid och pasa sprang förskräckt in under vardagsrumsbordet..kan det vara så att blomman känns närmre för honom än våra ”lilla toalett” där hans låda är som är ute i entren?

  1. Kan ju vara så att han kanske vill ha sin låda lite närmare… Skriver lite fler råd på din blogg istället!
   TassKram Wikki

 2. vi antar ju att han har varit ute katt..men lådan funherade perfekt tills han vågade sig omkring i lägenheten och då upptäckte blomman.Nåja nu har jag bunkrat igen den och ställt hans låda bredvid blomman,får se hur det går..tack för tipsen!

  1. Hoppas det går bra! Jag håller tummarna nej jag menar tassarna. Kloka missar brukar dessutom förstå rätt snart vad deras människor anser är rätt eller fel och får han beröm och kanske en godsak efter att ha varit på ”rätt” låda, så kanske det ordnar sig.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *