När mjukmaten kommer fram…

…. då inser man hur många katter det egentligen finns på Örebro Katthem.

_katthemmet_16

Kattkaos fullt av glädje!

_katthemmet_17

Det ser ut som om vi bara har svarta katter… nästan…

_katthemmet_18

Mimmie sträcker ut tassen för att sno en extra godbit.

_katthemmet_19

Mezzopotamius (eller Mezzo-potatismos som Anne-Sofie säger)

_katthemmet_20

Om man står på tallriken så kan ingen annan ta den…

_katthemmet_21

Alla har chans till en smakbit, även Smulan och lilla skyggisen Moa.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *