Vi har fått nya hem!

_katthemmet_22

Tibbe (Tiburtius) åkte med sin nya matte och husse hem till en söt grårandig kattflicka som ska bli hans nya familj.

_katthemmet_23

Hyllpojkarna Knatten och Clintan lämnade också katthemmet ikväll, så nu håller de nog på att bekanta sig med sitt nya gemensamma hem.

copco

Och söta tjocka Sally (Copco) ska bli innekatt/utekatt/stallkatt, kan hon få det bättre så säg?

Lycka till små vänner spinner jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *