Kan en katt tävla om smink?

Det är väl katten inte svårt att se varför JAG behöver smink? Jag är ju SVARTVIT! Kunde väl vara kul med lite färg på nosen? Jag blir i så fall åtminstone en annorlunda deltagare i JesMols sminktävling (Här: www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp.)

Kolla här, mitt standardnylle:

_320

Och så här ser det ut när jag fixar till mej lite:

_321 Utklädd till spansk fruktkaka
_322 …eller rött sidenband…
prispall3 ..eller glitterkrona!

Så här cool ser JesMol ut:

freaky

Nej, ärligt talat; om jag vinner sminket ska jag auktionera ut det och skänka pengarna till mitt katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kan en katt tävla om smink?”

 1. Alright!
  Vilka underbara bilder!
  Det är ingenting som säger att inte katter skulle kunna vara med och tävla såklart!=)

  Tack för din medverkan och håll tassarna imorgon nu då!

  *kliar bakom örat*

  1. Tack så jättemycket för vänliga ord! Värmer en liten katts hjärta! JA nu minsann håller jag alla arton klorna plus svansen!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *