Min husse fixar låtsaspengar?

Jag har nog nästan förstått det här med lön och pengar, alltså min gourmetmat med sardiner kostar ju något, och det husse tjänar på sitt jobb, det betalar mina sardinburkar (och annan kattmat och kattsand)…  men nu kommer han hem med något som kallas  ”företagsdollars” som också ska gå att handla saker för. Det här blir mycket spännande: Kommer han att kunna handla kattsaker för dem månntro?

vad_pengar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Min husse fixar låtsaspengar?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *