Prins BumleTuss SilverGrå

…är ett av de vackraste kattnamn jag hittat! Vilket är ditt favoritkattnamn? Som är ovanligt, spännande eller bara vackert-vackert-vackert?

Här är fler underbara kattnamn:

  • FamnaMjuk
  • Dis
  • Lirael

Det finns över 15 000 kattnamn att välja på i kattnamnsregistret på www.alltomkatter.se/kattnamn.asp. Jag har själv lagt dit namn nr 15 840 som är Mjurre!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *