En skönhet från utställningen i lördags:

_279

Hur många tag med hårborste och kam innan varje hårstrå låg så här perfekt? — vill inte veta!

_280

Men jag kan också vinkla upp svansen så där elegant! Säkert, jag kan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En skönhet från utställningen i lördags:”

    1. Godmorgon! Kurr på dej och familj och Madame!
      Angående svansföring så är den á la jycke om jag är ute och går i koppel. Alltså om jag möter någon människa eller hund så viftar jag glatt på svansen. Vilket föranleder en del av de yngre barnen i området att ha hetsiga diskussioner om huruvida jag är en katt eller en hund… De vet inte riktigt vad de ska tro. ^^
      MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *