Familjelivet går bra – Isidor och jag leker!

_278

Matte har belamrat vardagsrummet med en massa lådor ”utsorterat” som ska ut i förrådet, och Isidor och jag leker jaga tafatt över alltihop… Det är lite hinderbana över det hela! Riktigt roligt faktiskt att ha en kattkompis. Jag har till och med fått en nospuss! *ler kattigt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Familjelivet går bra – Isidor och jag leker!”

  1. Du får lite nospussar här av mig:
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   1 x NosPuss
   Hoppas det känns bra!
   MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *