En djupdykning i kompostpåsen?

_281

Jag håller inte på med någon konsumentvägledarrapport, utan tillfredsställer endast min nyfikenhet: Vad har husse och matte slängt i kompostpåsen? Kan det vara något användbart eller ätbart?

_282

Ja men titta, ett jättefint torrt löv att leka med! Hur kunde de slänga bort det? Wikki-återvinning pågår!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *