Nu är husse på sitt nya jobb och provar!

Tänk vad jag kunde ha hjälpt honom att charma kunder om jag hade kunnat få följa med? Med mitt stoooora Wikkileende?

_247

Jag är ju mitt eget varumärke: The Wikki!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu är husse på sitt nya jobb och provar!”

    1. När jag var paketfixare på mattes födelsedag!
      Jag blir fotograferad så mycket när jag är ute på cat-walken!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *