Jag har hittat ett katt-thé!

Det heter ”Maja Gräddnos”!

Inköpt på Kahls kaffebutik i 21:an i Eskilstuna. Det är smaksatt med jordgubbar, champagne och grädde!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Jag har hittat ett katt-thé!”

  1. Tack för komplimangen!
   Så klart jag tassar in på din blogg. Jag är ju en nyfiken katt!
   TassKram Wikki

  1. Jag hittade det på Kahls kaffebutik i Eskilstuna. Finns nog på andra Kahls butiker runtom i landet. Med smak av jordgubbar, champagne och grädde?!! Matte kommer att gilla det i alla fall!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *