Matte kom ihåg att köpa kattmjukmat idag!

Visst är det mysigt att dela en burk riktig tonfisk med dej till kvällsmat, men det blir ju så lite…. nu kurrar det i min mage?

vildkatt1

Annars blir jag så här!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Matte kom ihåg att köpa kattmjukmat idag!”

    1. Mjäääej, jag krafsar över laxen. Och grädde räcker med två slick, så har jag fått nog. Men tonfisk – ha jag vill ha hela burken för mig själv! Och gärna toppat med lite mynta ur min alldeles egna kryddburk!
      TassFive o nospuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *