Jag fick inte följa med till Arbetsförmedlingen

…när matte och husse gick dit. Jag har förvisso redan ett jobb som blogg-katt och Metros Mascot (fast jag vet inte om Metro har förstått värdet av att ha en mascot som jag?) samt som ordningsTass i husses och mattes hem, men jag tänkte att Arbetsförmedlingen skulle kunna hjälpa även mig ut på kattArbetsmarknaden så jag kan försörja mig ytterligare. Och jag skulle tacksamt ta emot understöd i form av grädde och godbitar!

Dessa är mina kunnigheter:

  • Trädklättring och klättring över huvud taget. Ej rädd för balanserande på höga höjder!
  • Mus-, fågel- och krypfångande. Jag är meriterad jägare utan licens.
  • SällskapsDam. Jag kan konversera på Kattiska för Norsk Skogskatt, Bondkatt och Perser. Jag är även belevad i fint Tass-Sätt och Vett&EtikettförKatt.
  • Forskningsresande. Min nyfikna nos har tagit mig till många spännande platser. Jag är bra på att undersöka och analysera. Van att färdas i bil, buss och tåg. Har stora ögon och skarpa öron som uppfångar allt.
  • Husse-skötsel. Tröstar och pysslar om min husse när han har ont. Motionerar honom dagligen i koppel.
  • Matte-träning. Håller min matte igång från tidig morgon till sena kvällen. Ser till att hennes hjärna arbetar på att uppfylla mina behov.
  • Fotogenique och BildSkön. Gör mig bra på kort och har en utrrycksfull mimik. Människor blir glada av att se mig.
  • Och mycket mer.
_219

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *