Otur för katthemmet – ringormssmitta…

Stackars hemlösa katter som bor i Eskilstunaområdet. Katthemmet där har haft otur och fått in ovanlig smitta med ringorm, så nu tas inga nya katter eller kattungar in, förrän karantänen gjort sitt: De 33 katter som finns där får medicin och lokalen skall saneras med värmebehandling. Man måste sätta in värmefläktar så att det blir minst 70 grader varmt för att ta död på smittan!

Inga missar får heller lämna karantänen och kostnaderna kan bli stora. Vill du hjälpa katthemmet? Alla bidrag är välkomna!!!

Läs mer på deras egen hemsida: www.djurskyddet-eskilstuna.se/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Otur för katthemmet – ringormssmitta…”

    1. …och vad skall fotbojan göra för nytta och ha för funktion? Vilken eller vilka typer av brott ska den relateras till? Tror du någon blir bättre rehabiliterad eller mindre brottsbenägen av en fotboja? Att generellt säga att fotboja löser några problem är som att tro att ett magnetiskt armband botar alla sjukdomar – det fungerar inte. Det måste alltid till något mer. När inte ens fängelser eller andra straff fungerar… Zipp vi skulle på Nobels fredspris om vi kunde lösa problemet! (Att det sedan finns vissa brottslingar oavsett ålder som för vissa brott skulle låsas in på tid och evighet och nyckeln kastas bort – det är en annan sak!)

      Jag är nog så glad de dagar jag får gå ut utan kattkopplet!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *