Svartvita kissar ska ju vara snälla!

…men en främmande bråkig svartvit katt har nu bitit och klöst mina kattkompisar på landet, så allihop går med sår hål och repor här och där. Ville kom ledsen hemhaltande igår eftermiddag med ett fult bett i ena frambenet, Mjurre flydde med stora husses hjälp ur slagsmål klockan 4 i morse, och Tanja går omkring med otäcka riv över ryggen som gjort att hon har en kal fläck där all päls åkte bort. Semlan har klarat sig med ett rivet öra. Deras grannkatt Tusse har varit borta sedan i fredags och säkerligen har han helt enkelt gått och gömt sig någonstans för att undkomma den elaka katten.

Jag skulle ha varit där och vridit om öronen på den och talat om att svartvita katter ska vara snälla och jyssta! Så här skulle kissen ha sett ut efter det:

miahatesshowersbysporto1

För jag blir verkligt SUR på den som är dum mot mina vänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *