Nån mer som fått obegripliga kommentarer?

myskokom

Undrar hur man ska tolka detta?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Nån mer som fått obegripliga kommentarer?”

    1. Aha kanske det… jag tar dem i nackskinnet och kastar ut dem, jag också. Med ett fräs! Snälla glada kommentarer däremot är ok. Tasskram och godnatt!
      Wikki

    1. Undrar om man ska anmäla det till bloggansvariga på nåt sätt… man vill ju inte att det ska vara något virus eller spam som sprider sig i bloggen!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *