En katt går alltid sin egen väg

__large140n

Det här är alla katters favoritväg in till huset på landet.

__large141n

Det spelar ingen roll hur ogräsfritt eller välkrattat gruset på den breda uppfartsvägen intill är, det känns inte skönt under tassarna.

__large142n

Att balansera på stocken hela vägen in till entrédörren är både roligare och behagligare! Och typiskt kattigt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *