Tanja har varit i slagsmål…

Någon annan kisse har varit elak mot min kompis Tanja Klotbältan. Man skulle ju tro att hon kan besegra vem som helst genom att le sött och blont – eller att använda sin charm…

__large143m

Eller utnyttja sin kamouflagefärg och bara försvinna ”osynligt”?

Nu är det en ledsen ledsen Tanja med verkligen ont i massor av sår. Det går bara att stryka henne lite försiktigt mitt uppe på huvudet, resten är perforerat av bett och riv: Vänster framben dubbelt så tjockt av ett bett som tagit på båda sidor, långa djupa rivsår från axlarna och ned över hela ryggen, rivsår på magen, insidan av bakbenen. Hon spinner ledset för att läka sig. Spinn helar.

Jag spinner för dej också, Tanja! Massor av Wikkihealing!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Tanja har varit i slagsmål…”

  1. Med andra ord: Buff!
   Det förstår hon och spinner glatt tillbaka, hälsar stora matte som pysslat om. Tanja mår mycket bättre men får pencillin mot sårinfektion för säkerhets skull.

   Och jag kliar på mitt onda fästingbett, ajajaj…

   Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *