Katters rätt att utforska

Om du är katt så är du född till att utforska världen! Det bevisar vi hela tiden. Våra ögon registrerar ALLT. Våra morrhår och tassar känner ALLT.

_213

Finns det en stängd dörr så öppnar vi den (på ett eller annat sätt) och finns det ett outforskat utrymme eller plats, så undersöker vi det.

_214

Höga saker är till för att klättras upp på och spejas ifrån:

_215

…och små hål kan innehålla fantastiska saker.

_217
För att inte tala om vad man kan hitta uppe i eller se från toppen av ett träd!_216

Det är inte så dumt att försöka se världen med en katts ögon!

_218

Tass på er!

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *