Det regnar igen… just som jag skulle

ta ut husse och matte på en promenad! Jag kryper upp i tornet och sover en stund istället, och tänker på mina sköna dagar på landet…. när solen sken och alla dörrar var öppna – visst var det väl för min skull?

__medium6

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Det regnar igen… just som jag skulle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *