Grattis på födelsedagen!

Idag fyller mina vänner ÅTTA år!

__medium4

Solkatten kantarellhittaren och gladspinnaren Ville blir 8 år idag!

__medium5

…och Tanja vimsbyttan och snurrpälsen, kalasgosingen, hon blir också 8 år!

GRATTIS på er, pälskompisar!

Mjau må dom leva, mjau må dom leva!

Dom leve, hipp hipp kurra, kurra, kurra, kurra!

Tasskramar från Wikki!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *