Husse, vi saknar dig!?

Du försvinner iväg på morgonen och är borta hela dagen. Jag har burit ut rosetten i hallen flera gånger och ropat på dig! Matte och jag är inte vana att vara ensamma hela dagen…

Men du gör något bra och viktigt, säger matte, och vi ska pyssla under tiden här hemma. Betyder viktigt att du köper tonfisk åt mig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *