Min matte älskar alla katter

…så visst har jag haft tur som kunde få henne och husse att adoptera mig från katthemmet!

_kattkram

Det här är Mamma Katt Semlan som har uppfostrat matte som sin egen kattunge. Det betyder att matte har lätt att förstå kattiska och är van att bli hanterad av en katt.

_kantarellkatten_ville_lr_sig_tandborstning

Och så är det Semlans unge Ville, som alltså därmed är Mattes Lillebror, han har också hjälpt matte att kunna förstå saker. Här tränar de på tandborstning tillsammans.

_kop

Så har vi Villes syster Tanja, som är den utseendefixerade katten som bara vill vara SÖÖÖÖT. Här beundrar hon mattes fina hår.

_169

Jag hittade ingen bild på när matte umgås med sin födelsedagskatt Mjurre, så det fick bli Mjurre på bild när husse matar honom med ostbit!

_168

Men matte kan verkligen umgås med alla sorters katter och locka dem till sig. Här är det Mjurres bror Tass som blir klappad.

_167

Och här en liten misse Asti som får smaka tårtgrädde. Matte bjuder gärna med sig, precis som en bra matte ska.

Är jag tjatig om jag säger igen att jag har det bra?!!!

Tass på er!  Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min matte älskar alla katter”

  1. Hejsan! Allt är bra idag hoppas vi…
    Nu har vi satt igång ”GREGORIUS BLOGGTOPP” och eftersom din blogg var bland Topp20 i SYTYCB, så är du automatiskt med i första veckans omröstning. Kom och kika 🙂
    /GG

  2. Hejsan! Allt är bra idag hoppas vi…
    Nu har vi satt igång ”GREGORIUS BLOGGTOPP” och eftersom din blogg var bland Topp20 i SYTYCB, så är du automatiskt med i första veckans omröstning. Kom och kika 🙂
    /GG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *