Wikki greppade snöskatan!

snskata1

(Foto lånat av Gert Ellström)

Nyss ute på promenaden bevisade jag för husse och matte att jag är en fullfjädrad jaktkatt, de blev sannerligen överraskade. Eftersom vi varit och tittat på en eldsvåda (usch otäck lukt!) gick jag i kopplet som vanligt och snosade i buskarna, när jag fick fatt i den bevingade godsaken. Stolt bar jag fram och visade dem mitt fina byte och bidrag till kvällsbiffarna, men godsaken hade fräckheten att vricka sig loss och smita per flyg. Nåja, jag var stolt i alla fall och fick beröm av husse!

__large691

Finns mycket gott i buskarna!

Tasskram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Wikki greppade snöskatan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *