Man kan om man vill

Jag och matte har hittat en ny unik liten kompis här på Metro.

Precis som jag så ser den (?!) världen ur ett något annorlunda, men högst roande perspektiv. Om du vill ha ett gott skratt, och kanske en nyare syn på något så tycker jag du ska hälsa på hos min nya vän Liten Rymdis

Trots nyskapad blogg har Liten Rymdis redan klättrat (krupit) upp på Metros Top 100.

Så här ser vår lille vän ut:

rymdis

En alien! Faktiskt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *