Världen rullar på i hettan

Värmen ligger ännu kvar i asfalten. Solhettan som stekt tegelhusen där jag bor känns fortfarande om man sätter nosen mot teglet. Men gräset är redan svalt och lent under tassarna. Jag skuttar efter nattfjärilar. Ni anar inte vad goda de är – rena godiset!

I morgon ska jag på kattutställning. Ja inte på den stora kattutställningen i Conventum, den är jag inte anmäld till. Jag ska ha min egen kattutställning oc ställa ut mig själv. På balkongen, hemma hos oss.

Så här fin är jag:

__large681

Grannkatter som vill vara med, är hjärtligt välkomna!

Hör du det, Kurre?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *