Stränga bågen, spänn strängen, lägg an pilen, dra….

Vi väljer inte våra liv. Vi föds till dem. Det finns ingen möjlighet att byta liv, hoppa över till ett annat, bättre, mer lyckat. Vi kan inte pause livet, inte backa och inte göra om. Vi kan bara gå vidare, dag för dag, i de liv vi fått oss.

För många människor innebär livet en meningslös väntan på döden. De känner sig som offer, som nedtrampade blommor, ser bara sina tillkortakommanden och oförrätter. Det finns inget ljus för dem i gryningen, bara mörker i kvällningen.

Andra däremot ser varje ny dag, varje stund, varje sekund som en möjlighet. Allt går att påverka, styra, förändra, alla vägar är de som man medvetet väljer, följer eller inte följer. Inget sker utan att man påverkat det till sitt eget bästa.

Gissa vilka som lyckas i tillvaron av dessa två versioner människa?

Det är inte svårt att bestämma i vilken grupp man VILL vara. Och att sedan anstränga sig lite utöver den grå vardagen för att höra dit. Alla har en möjlighet till det. Du också.

Varför leva mållöst och uppgivet i en längtan till den tillvaro efter döden som vi inte vet något om och inte har några garantier för? Det är ju livet FÖRE döden vi ska leva – NU!!!

Matte är en bågskytt som valt riktningen för sin pil, sitt liv. I denna stund är hon och fiskar. Jag tror att hon njuter fulländat av sitt NU. Det behöver hon….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *