Jag är en mindre tornado, matte!

Husse kommer ur duschen och matte tycker han skakar som om han hade parkinson… Han har knappt sovit. Jag försöker pigga upp dem: Katt-Rally från balkongen till köket, från köket till sovrummet till balkongen igen? Häng på då husse, fånga min svans? Nähä…

Fin katt går i kattlådan, väldiiiiigt oväsen, ser ni mej då?

Matte, igår fungerade det ju när jag apporterade gå-ut-selen, jag kan hämta den igen? Jag släpade fram den och lade den såfint vid dina fötter igår, då fattade du vinken direkt och tog ut mej på en härlig promenad. Kan vi inte? Matte? Titta, jag viftar på svansen och kvittrar det vackraste jag kan???

Okej, men om du nu tar med metspöet och metar medans husse är hos doktorn, så LOOOOOOOOOOOOOVA att du kommer hem med en firre?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *