…och hon har snott mina räkor till bete!????

Vad tusan, inte en enda färsk räka kvar? Bara den här???

_162

Okej, jag beslagtar din kvarglömda skinkmacka, skyll dej själv. Kom hem med en fisk så är du förlåten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “…och hon har snott mina räkor till bete!????”

  1. Självklart kan du det, du e med nu i tävlingen, jag älskar dessutom katter, så jajjamen du e med, glöm inte skriva bra saker, du behöver inte känna press att du måste skriva varje dag, jag går genom flera inlägg och verkar de mesta bra o läsvärt så kan du vinna, om du vinner så finns pokalen att kopiera från min blogg sida, sen länkar jag alla vinnare på min blogg.
    Ha en riktigt trevlig dag och glöm inte att skriva riktigt bra nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *