Nu startar omröstningen i ”So you think you can blog?!” igen

Rösta på din favorit – rösta här:

www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Tasskram morgonyrvädret Wikki

__large67q

Jag ser en fågel!!!! Jag ser en….. fasen att det är ett fönster ivägen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Nu startar omröstningen i ”So you think you can blog?!” igen”

  1. Absolut! Det står alla fritt att rösta på vem man vill!

    Och det här är bara en liten tävling, en liten droppe i havet. Och misstag kan ske. Inget att lägga så mycket vikt vid!!! Huvudsaken är att alla har roligt, och kanske hittar nya läsare/ favoritbloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *