Tack alla snälla underbara röstkatter och vänner!

Titta här, det är otroligt:

rster_kl

En liten stund har jag i alla fall hoppat upp till tredje plats! Tack Neko, tack Gabrielle, tack kusin F! Å vad ni är snälla som röstat!

Det är så spännande, jag måste varsamt väcka husse och berätta så kanske det får honom att må lite bättre idag, han har haft en jobbig natt igen. Husse miiiiiaaaooooorrriiiirrr???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tack alla snälla underbara röstkatter och vänner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *