Angel Cat – en vacker dikt

 

Angel cats are just pretend

Just sorrows that will never mend

But if I believe that, I’m untrue

To someone who loved me and you.

For I have felt my cat’s sweet weight

As she cuddles into bed so late

And heard her purrs, and felt her sigh

Mend my grief: sweet lullaby.

Faulty vision? I think not!

An angel cat, off like a shot

For that was how she ran while here:

Now plain sight, now disappear.

Angel cats are surely real

They stay in touch to help us heal

Their fur dries tears that will not dry

And as we mend, our spirits fly.

av Rachel McGrath-Kerr

litenangel1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *