Kattspeldosa – känns det som en oumbärlig pryl?

speldosa1

Det finns nästan lika mycket kattsaker som katter. Behöver vi allt det här? Är det lättare att ha en samling kattprylar än en riktig katt? Ja givetvis för allergikern. Men vi andra?

Besök ett katthem idag och adoptera en levande kisse som behöver ett hem, ett liv!

Skaffa INTE sommarkatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *