Ett häftigt sätt att lära sig teckna katters ögon – – – tips!

eyefinal

Det är svårt att fatta att detta är en teckning, men på den här sidan kan du se hur ett kattöga växer fram tecknat steg för steg:

www.onlypencil.com/blog/index.php/archive/drawing-realistic-cat-eyes/

Nu ska jag prova! Ooops vad tassarna blev svarta. Matte kan man inte ha din mascara till att rita på väggen med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ett häftigt sätt att lära sig teckna katters ögon – – – tips!”

  1. Hej Wikki

    Som den kattmänniska jag är. Faktiskt ännu mer idag än tidigare ( blev biten av en hund idag) så är det självklart att du får min röst.

    Lycka till och kram
    Sivan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *