Hoppet att kunna få en frisk husse och en glad matte

hope

Det är fredag idag. För somliga är det fest- och firardag. Allt helgens roliga tar vid. Kompisar ska träffas, mat ätas, skratt och lek och glädje. Över bostadsområdet utanför vår balkong sprider sej ett os från grillar och barnens väsnas med skratt och kiv.

Min husse är inte stark nog att vara ute så ofta på äventyr. En liten tur ut på fiske för några dagar sedan, en bagatell för många – men för honom tar det flera dagar att återhämta sig. Det blir ingen festafredag för husse och matte.

_b35

Eller som häromdagen, trots utfodring med rejäl kebabrulle så har husse inte mycket till muskler att jämföra med strongman Fredde….

Så då kommer matte inte heller ut ihop med kompisar, för hon blir också trött och ledsen. Varsamt försöker de trösta varandra, men det är inte lätt att orka vara glad. På tisdag är det ny tur till sjukhuset. Och sedan? Ingen vet.

Snälla, hjälp oss hoppas…. på en sommar som ska förändra detta?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *