Man vågar knappt tro sina tassar: Tvåa i bloggtävlingen just nu!???

Dansar jubeldans med min Svans!

Titta:

rster_kl1

Jag drömmer, nyp mej i pälsen?

Tasskram till Zoppoz, MissLovlie och alla som röstat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Man vågar knappt tro sina tassar: Tvåa i bloggtävlingen just nu!???”

  1. Tack för din röst.
    Då kört på hårt ser ja, en till röst får du av mig nu också . 😀 Ha en bra dag !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *