Husse ska till doktorn på måndag, men….

…han har ju mej, Doktor Wikki? All medicin han behöver kan jag fixa, hör bara här:

  • Tassmassage (En- två- tre- eller fyrpunktsmassage)
  • Klo-akupunktur (Tio till arton klor!)
  • Spinnande healing
  • Zonvärmeterapi a la päls
  • Nosröntgen (strålningsfritt)
  • Kuratorssamtal och psykokattalys
  • Spinningträning och andra träningsprogram

Alla vet ju att en katt är bra för välmåendet!

blipp1

Inga sådana här problem….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *