Det ofattbara röstningsresultatet som får mig i spinn!

vinnarlista_

Jag var så säker på att jag skulle få kanske TRE röster. När jag kollade resultatet vid 22.30tiden hade jag lite över 30 röster. Sedan måste någon änglakatt ha ingripit, för 68 röster är alldeles ofattbart mycket!

Det ledde till:

vinnare

…vilket betyder att UTROP gick vidare som ”publikens röst” och jag måste alltså ha gått vidare på JURYNS röst. Det bugar jag särskilt djupt för; tack JURYN och tack KARSTEN!

Nu ska jag vila bloggtassarna! Grattis alla andra som gick vidare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Det ofattbara röstningsresultatet som får mig i spinn!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *