Får Ville komma med och hälsa på här hos oss nån gång?

Mattes mamma ”stora matte” kommer i morgon. Det är bra, hon tar ut mej på många promenader och ger mig massor av klappar. Men kunde hon inte ta med sig min lekkompis Ville också? Jag vill så gärna visa honom mitt torn!

b__large1

Men han är inte glad i att åka bil och har aldrig varit på ett tåg. Ville är bara gjord för att vara katt på landet, långt från staden. Alla kan inte passa till stadskatter!

Matte hur långt är det till i morgon? Tror du stora matte längtar efter mej också?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Får Ville komma med och hälsa på här hos oss nån gång?”

  1. jag hoppas det går bra i nästa omgång också!
    det är bara jag som är så himla orolig över mina små bebisar, jag kan inte överleva utan dem så jag nojjar mig över allt. de gör det inte lätt för mig heller, smirnoff envisar sig med att slåss med allt medan molly ramlar ner ifrån taket och slår huvudet i alla hårda ytor som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *