Jag är en rollspelskatt och tärningen är min vän

Om ni tror att en katt bara blint kastar sig över och jagar allt som rullar i dess väg och liknar en leksak, så har ni fel! En hund kanske gör så, men inte en katt!

Husse och matte tar fram sina rollspelspapper och asken med tärningarna och ger mig en egen plats vid bordet. Eller snarare: På bordet. Jag får oftast slå åt husse med tärningen, det är min uppgift. (Ni behöver inte tala om hur mycket tassmagi jag använder men låt oss säga att när jag sköter tärningsslagen åt någon av dem, då är denne en given vinnare redan från början!) Men jag brukar också engagera mig stenhårt i spelet och ge goda råd och hjälpa till att utveckla strategier.

__large57q

Här spelar jag tärning med mattes kusiner Oscar och Oliver. När en katt är med i spelet behövs ingen xbox!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *