Vid min Svans, jag visste inte att så mycket glädje fanns!

Tänk att jag har sådan tur – först var det 300 bloggare som tävlade. 125 gick vidare till delfinal 2 och tack vare alla underbara vänner var jag med där. Av dessa 125 gick 50 bloggare vidare till nästa final, och jag är fortfarande med! Fattar ni hur stort det är för en liten katt som hemma skämtsamt raljeras som ”svartvit vinglös pälsskata med tänder”? Revansch matte och husse!

prispall2

Så här såg det ut när jag vann kattskönhetstävlingen också . Hur många bloggtävlingar har ni vunnit?

                                                                  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vid min Svans, jag visste inte att så mycket glädje fanns!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *