24 fantastiska röster…. jag vet – det räcker inte långt

men för mig är det värt lika mycket som 24 skålar tonfisk eller 24 klappar längs ryggen: Det betyder att det finns där ute i cybervärlden 24 människor som sett en liten svartvit katt blogga!

Och förhoppningsvis sprider mitt budskap:

SKAFFA INTE SOMMARKATT! 

                                                                           =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “24 fantastiska röster…. jag vet – det räcker inte långt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *