Låt oss fylla tillvaron med SOLKATTER!

Mickis bloggkommentar gjorde mej så glad: Så klart där var ju lösningen!

SOLKATTER är varken hemlösa eller utfrusna, de glittrar och värmer och är vackra!

_150

SOLKATTER istället för sommarkatter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Låt oss fylla tillvaron med SOLKATTER!”

  1. Det MÅSTE ju vara sådana katter jag har. 🙂
    Så fort en solstrimma löper över köksbordet ser man bara två magar!

    Har röstat på dig. En kattmänniska är en BRA människa, så det är klart som korvspad att du ska ha en röst!

    Trevlig helg på dig!
    Bubbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *