Jag ser er nog! Ge mig lite av godsakerna….

…konstigt att människor har så mycket gott att stoppa i sig hela tiden. Medans jag får det gamla vanliga torrfodret eller burkmaten. Det borde finnas en delikatess-restaurang för katter nånstans att gå till?

funnypicturescathungryforhorse

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag ser er nog! Ge mig lite av godsakerna….”

  1. Klart Du Får Min Röst – Röstade På Dig Redan I Förra Veckan Faktiskt =) – Hade Gärna stannat Kvar Hos Dig Ett Tag Och Läst Lite MEn En Vernisage Stänger Om en Timme Och Jag Sitter KVar I ArbetsKläder =) Lycka Till – Fortsatt Trevlig Helg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *