Jag – förr och nu

Så här tunn och eländig var jag när jag kom till min husse och matte:

_148

En mager sak på ett par kilo med tufsig päls och undergiven blick…. så här ser jag ut nu:

_149

Fluffig glansig päls och stolt uppsyn!

Kanske rentav svårt att tro att det är samma katt – första fotot i september 2007 och det andra nu nyligen, men min speciella teckning bevisar ju vilken skillnad det är för en kisse att hamna hos någon som verkligen ger den allt katten behöver…

Örebro katthem placerade ut över 300 katter under 2007. På deras hemsida finns allt om hur du kan bli jourhem eller adoptera en katt. Vad bidrar du med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag – förr och nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *