Älskad älskad älskad

Det känner jag att jag är nu… Mjuka händer smeker mig, glada röster pratar med mig. Så har det inte alltid varit. Jag har varit i hem där jag inte fått mat eller skötsel, jag har varit ute och jag har farit illa. Nu vet jag att det behöver jag aldrig uppleva igen – matte och husse kommer att sköta om mig på bästa sätt och se till att jag har det bra.

Men eftersom jag vet hur det är att vara både frusen, hungrig och rädd, så önskar jag så klart att det inte skulle finnas någon katt (eller annat djur) någonstans, som far illa.

Vad kan man göra då? Jo stötta din lokala djurskyddsförening eller katthem – man kan lämna bidrag genom att stötta som medlem, eller man kan skänka saker, djurmat eller kanske åka dit och hjälpa till en stund av sin lediga tid. Ett ögonblick av din tid kan betyda livshopp för en levande varelse som behöver din omsorg och beskydd.

Som det står på hemsidan för Örebro Katthem: ”Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något!” (www.orebrokatthem.com/)

logo

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *