Jag kommer i alla fall att få en röst av en person jag tycker om!

Den kan jag avslöja redan nu:

wikki_ska_va_med

En person som absolut INTE är mutad, jag garanterar.   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Jag kommer i alla fall att få en röst av en person jag tycker om!”

  1. Jag håller med! Trött på inredningsbloggar skrivna av tonåringar och annat ointressant skräp. Det handlar ju inte om hur bra man skriver i sin blogg, utan hur många ”kompisar” man har. Popularitetstävling? Det låter jag vara osagt, men visst undrar man… 🙁
    Har man inte ett stort närverk av bloggläsare så har man ju ingen chans känns det som…

  2. Ja, det är verkligen något skumt med Metrobloggen. Kanske den kontrolleras av ett gäng marsianer? Eller av bloggare från en konkurrerande bloggportal som vill ta makten över hela Metro och Sverige? Ja, kanske över hela världen???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *